Kantong aksésoris hapé

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kantong ziplock nangtung mangrupikeun gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, teh atanapi kopi, katuangan Anjing, katuangan Piaraan, sareng bungkus aksesoris telepon.

 

 

Pasipatan anu Kantong Ziplock

Pél Piaraan Stand Up Pouch didamel tina sababaraha lapisan bahan panghalang anu tiasa diklasifikasikeun kana 3 kelompok utama, anu sasarengan nyayogikeun kantong sareng ciri tahan tahan sareng tusukan. 3 kelompok ieu nyaéta:

Lapisan luar: Ngidinan nyetak grafis pikeun lumangsung, mawa iklan anu komunikasi pesen mérek sareng pikaresepeun pikeun konsumén.

Lapisan Tengah: Tumindak salaku panghalang pelindung pikeun mastikeun yén eusi kantongna tetep aman sareng seger.

Lapisan Batin: Lapisan anu paling penting diantara anu tilu. Lapisan ieu biasana disatujuan FDA pikeun mastikeun yén tuangeun aman nalika kontak sareng bungkusna. Éta ogé tiasa diégél panas pikeun mastikeun konsumén yén kantongna henteu acan dirusak.

Piaraan Piaraan Stand Up Pouch ogé ngamungkinkeun fitur anu tiasa disesuaikan sapertos ritsleting, liang luhur, kiyeu luh sareng jandéla pikeun ningkatkeun kinerjaana

 

Kasalametan sareng kualitas luhur bakal janten prinsip munggaran urang. Sadaya produk kami didamel ku bahan bahan kadaharan anu hartosna pilem anu kami anggo, tinta sareng garis produksi mangrupikeun kaamanan 100% kanggo unggal budak anu déwasa. Salajengna, kami ketat ku kualitas anu hartosna kasabaran nol pikeun bentuk kompromi anu nunjukkeun konstruksi anu kuat, sesak udara sareng percetakan anu jelas. Pakét pertandingan anu hipu sareng sampurna sareng paménta konsumén bakal salawasna janten tujuan urang.

 

Fitur Kantong Ziplock Stand Up

Ambu Buktina
Buktina Cahaya
Tahan cai
Bocor Buktina
Jandéla Avaliable
Ramah di luar ruangan
Desain Vivi
Dianggo deui
Bahan Variabel
Beurat enteng Sareng Portabilitas
Teu Ada Balancing Game Gampang Ngadeg
Bpa, timbel, Pvc, bébas phthalate

 

Desain sareng ngaropea

Ieu HONGBANG Packaging. Kami nyayogikeun sababaraha solusi bungkus tuang tuang kanggo kabutuhan sareng aplikasi anu béda. Wartoskeun ka kami sarat anjeun kami bakal minuhan sagala jinis kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.

JASA JAMINAN JAMINAN

Kami gaduh tim layanan palanggan anu propésional pikeun ngawalon sareng ngarobih patarosan dina 24 jam. Masing-masing kasus bakal ngagaduhan jalma khusus pikeun mastikeun desain, kuantitas, kualitas sareng tanggal pangiriman anu cocog sareng sarat. Kami resep nyayogikeun jasa pangsaéna sareng masihan pangrojong pikeun palanggan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami