Taros Kami

Hong Bang Packaging Co., Ltd.

Alamat

Kamar 607, gedong C, xiangzhigu, 58 Jalan NANLIAN, Kacamatan Longgang, Kota Shenzhen, Propinsi Guangdong

Telepon

Jualan: +86 135 3013 2007

Sokongan: 0755 2898 8518

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami