Custom Dicetak Plastik Poli Gulung

Pedaran pondok:


Detil Produk

HONGBANG parantos ngadistribusikaeun produk pilem plastik palapis gulung khusus anu dicetak ka palanggan di Éropah sareng Amérika langkung ti 20 taun. Éta nyayogikeun seueur rupa-rupa pilem palapis panghalang palapis. Kaseueuran produk pilem dianggo pikeun aplikasi bungkusan tuangeun sareng sésana angkat ka aplikasi khusus.

Kami nyayogikeun solusi pikeun sajumlah liar aplikasi pilem panghalang. Jumlah konfigurasi anu mungkin pikeun pilem multi-lapisan urang sacara sakedik henteu wates. Naha anjeun peryogi bungkus pikeun mérek katuangan beku anjeun, atanapi pikeun tuang anu parantos dipanas, kami tiasa masihan anjeun solusi anu pas. Kami tiasa nyumponan sarat sipat panghalang paling canggih pikeun panas, cahaya, Oksigén sareng hawa, Uap sareng bubuk.

Pilem panghalang urang kalebet CPP, PET, EVOH, metalized PP, foil, TOPP, VMPET. Pikeun sarat khusus, sapertos bungkusan otomatis, kami nyayogikeun pilem super sealing sareng thermoforming. Pilem 7 lapisan Nylon / PE kami parantos janten pamimpin harga di Éropa sareng Amérika atanapi pilem panghalang anu disatujuan ku FDA.

 

Fitur sareng pilihan

Gulung panghalang Coex sareng laminasi
Gulung poli padet handap
Gulung biodegradable

 

Pilem Roll mangrupikeun desain khusus pikeun garis pabrik. Urang tiasa ngaradaptasi dasar pilem dumasar kana sarat anjeun, éta tiasa janten aluminium foil, pilem BOPA / NYLON, pilem ALOX, pilem SIOX, Polyester, BOPP sareng sajabana ogé, éta tiasa tina hiji kana sababaraha lapisan sareng réngsé nganggo Matt atanapi tampilan ngagurilap .

Kasalametan sareng kualitas luhur 

bakal janten prinsip munggaran urang. Sadaya produk kami didamel ku bahan bahan kadaharan anu hartosna pilem anu kami anggo, tinta sareng garis produksi mangrupikeun kaamanan 100% kanggo unggal budak anu déwasa. Salajengna, kami ketat ku kualitas anu hartosna kasabaran nol pikeun bentuk kompromi anu nunjukkeun konstruksi anu kuat, sesak udara sareng percetakan anu jelas. Pakét pertandingan anu hipu sareng sampurna sareng paménta konsumén bakal salawasna janten tujuan urang.

Desain sareng ngaropea

Kami nyayogikeun solusi pikeun sababaraha jinis aplikasi pilem panghalang. Nyaritakeun sarat anjeun kami bakal nyumponan sagala rupa kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.

 

JASA JAMINAN JAMINAN

Kami gaduh tim layanan palanggan anu propésional pikeun ngawalon sareng ngarobih patarosan dina 24 jam. Masing-masing kasus bakal ngagaduhan jalma khusus pikeun mastikeun desain, kuantitas, kualitas sareng tanggal pangiriman anu cocog sareng sarat. Kami resep nyayogikeun jasa pangsaéna sareng masihan pangrojong pikeun palanggan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami