Kantong Handap Datar

  • Flat bottom bag

    Kantong handap datar

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu luhur, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang paking ku gusset gaya datar karton. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Flat Bottom Bag mantap laminasi kuat nyayogikeun optimal pikeun mandiri anu sampurna ...
  • Flat Bottom & Stand Up Bag

    Datar Handap & Ngadeg Kantong

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu luhur, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang paking ku gusset gaya datar karton. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Flat Bottom & Stand Up Bag Mantel laminasi kuat nyayogikeun kaku anu optimal pikeun sampurna ...
  • Kraft Paper Flat bottom bag

    Kraft Kertas Kantong handap

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, Kraft Paper Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu tinggi, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang pengemasan ku gusset gaya karton handap datar. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Kraft Paper Datar Handap Kantong laminasi anu kuat nyayogikeun kaku pikeun optimal ...