Datar Handap & Ngadeg Kantong

Pedaran pondok:


Detil Produk

Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu luhur, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang paking ku gusset gaya datar karton. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. 

Fitur tina Flat Bottom & Stand Up Bag

  1. Laminasi anu kuat anu kuat nyayogikeun kaku anu optimal pikeun kamampuan mandiri anu sampurna.
  2. Sababaraha gusset ngamungkinkeun mérek sareng ruang desain anu ditambih.
  3. Bentuk sapertos kotak nyayogikeun pemanfaatan rohangan tinggi, boh dina rak boh dina pangiriman.
  4. Tiasa kalebet rupa-rupa fitur khusus, sapertos ritsleting payun anu tiasa dibatesan deui, spout, kiyeu gampang luh, nyetak laser sareng sajabana sampurna pikeun rupa-rupa produk garing, kulkas sareng beku

 

Pasipatan anu Kantong Handap Datar 

Kantong handap datar didamel tina sababaraha lapisan bahan panghalang anu tiasa diklasifikasikeun kana 3 kelompok utama, anu ngahiji masihan kantong kalayan ciri tahan tahan sareng tusukan. 3 kelompok ieu nyaéta:

Lapisan luar: Ngidinan nyetak grafis pikeun lumangsung, mawa iklan anu komunikasi pesen mérek sareng pikaresepeun pikeun konsumén.

Lapisan Tengah: Tumindak salaku panghalang pelindung pikeun mastikeun yén eusi kantongna tetep aman sareng seger.

Lapisan Batin: Lapisan anu paling penting diantara anu tilu. Lapisan ieu biasana disatujuan FDA pikeun mastikeun yén tuangeun aman nalika kontak sareng bungkusna. Éta ogé tiasa diégél panas pikeun mastikeun konsumén yén kantongna henteu acan dirusak.

Piaraan Piaraan Stand Up Pouch ogé ngamungkinkeun fitur anu tiasa disesuaikan sapertos ritsleting, liang luhur, kiyeu luh sareng jandéla pikeun ningkatkeun kinerjaana

 

Kasalametan sareng kualitas luhur 

bakal janten prinsip munggaran urang. Sadaya produk kami didamel ku bahan bahan kadaharan anu hartosna pilem anu kami anggo, tinta sareng garis produksi mangrupikeun kaamanan 100% kanggo unggal budak anu déwasa. Salajengna, kami ketat ku kualitas anu hartosna kasabaran nol pikeun bentuk kompromi anu nunjukkeun konstruksi anu kuat, sesak udara sareng percetakan anu jelas. Pakét pertandingan anu hipu sareng sampurna sareng paménta konsumén bakal salawasna janten tujuan urang.

Desain sareng ngaropea

Ieu HONGBANG Packaging. Kami nyayogikeun sababaraha solusi bungkus tuang tuang kanggo kabutuhan sareng aplikasi anu béda. Wartoskeun ka kami sarat anjeun kami bakal minuhan sagala jinis kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.

JASA JAMINAN JAMINAN

Kami gaduh tim layanan palanggan anu propésional pikeun ngawalon sareng ngarobih patarosan dina 24 jam. Masing-masing kasus bakal ngagaduhan jalma khusus pikeun mastikeun desain, kuantitas, kualitas sareng tanggal pangiriman anu cocog sareng sarat. Kami resep nyayogikeun jasa pangsaéna sareng masihan pangrojong pikeun palanggan. 

3800551712_1367390900


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami