Gulungan Seal Vakum Dahareun 10 ″ X 50′- 2 cacah

Pedaran pondok:


Detil Produk

Fitur:

1. Ngagunakeun bahan Premium Pa / PE sareng alat téknis canggih.

Bahan baku PA / PE: Téknologi tilu-bukti batang tina 5 lapisan kentel panyimpenan jangka panjang suhu luhur, lapisan nilon tengah

(PA) nyegah hawa tiis sareng cai tina nyusup kana kantong komprési.

Bahan lemes nilon tahan bantalan: Kakuatan tarik sareng kakuatan compressive nilon robih ku suhu sareng tiasa didinginkan sareng beku, sareng tahan suhu anu kuat.


2. Patuh ka kaamanan kelas kadaharan, gunakeun kalayan percaya diri.

3. Suhu tahan, tiasa dianggo dina -30 ~ 80 ℃.

4. spésifikasi béda sareng percetakan warna tiasa ngarobih nurutkeun pangan anu béda.

5. Panjang numutkeun kabutuhan saleresna tina motong gratis, pikeun ngégél dua luhur sareng handap, cocog pikeun bungkus ukuran pangan anu bénten-bénten. Kantong vakum mangrupikeun kantong vakum propésional kalayan hiji sisi timbul sareng sisi sanésna lemes, cocog pikeun sadaya mesin vakum seger-ngajaga otomatis kalayan prinsip rongga vakum di bumi sareng luar negeri.

 

Fungsi:
1. Ningkatkeun waktos panyimpenan tuangeun sareng nilai nutrisi-waktos panyégoan beku diperpanjang ku 5-6 kali, ngajaga kasegaran, rasa sareng nilai gizi.
2. pikeun sayuran & bungbuahan, sangu & séréal, kacang & barang garing, kopi & téh; daging & lauk, daging bumbu, sosis sareng bagian-bagian alitna;
koleksi, pérak, dokumén berharga atanapi barang éléktronik Paket vakum disegel.
3. Seueur dianggo di bumi, balanja, industri ngolah tuangeun, jst.

Dahareun Kulkas biasa Kulkas vakum
Sapi 2 dinten 6 dinten
Lauk 2 dinten 5 dinten
Daging 2 dinten 10 dinten
daging pingping Babi 2 dinten 10 dinten
Roti 2 dinten 8 dinten
Cookie 2 dinten 365 poé
Bungbuahan 2 dinten 8-20 poé

 

Kumaha cara ngagunakeun mesin vakum?

  1. Ngumbah tuangeun sareng tempat dina kantong vakum.
  2. Lebetkeun sungut kantong kana slot.
  3. Tutup tutup luhur sareng konci kadua tungtung mesin.
  4. Pencét tombol vakum anu kuat pikeun otomatis ngégél vakum.
  5. Saatos panyegelan vakum réngsé, buka konci klem anjeun dina kadua tungtung mesin.
  6. Candak kaluar kantong na vakum segel na.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami