kantong bungkus topéng

  • Face mask packaging of plastic bags

    Bungkus topéng raray tina kantong plastik

    Ayeuna, pikeun ngaminimalkeun virus janten masalah anu paling penting, janten pabrik urang ngiringan perang sareng dunya. Kami nyayogikeun bungkus topéng pameunteu tina kantong plastik kalayan logo, anu ngajagaan masker pameunteu anjeun tina sagala karusakan anu mungkin sareng manjangkeun waktos panyimpenan. Kantong palastikna ngagaduhan ritsleting atanapi pita perekat diri di luhur. Ieu ngajantenkeun masker wajah langkung merenah sareng ramah-pangguna. Bungkus kalebet 1-20 atanapi langkung topeng pameunteu. Kami ngahasilkeun kantong bungkus topéng nganggo sareng tiasa dianggo deui ...