Warta

  • Prospek pangwangunan kantong kertas kraft

    Kantong kertas kraft didasarkeun kana kertas pulp kai, warna dibagi kana kertas kraft bodas sareng kertas kraft konéng, tiasa nganggo bahan PP dina kertas sareng lapisan pilem, pangaruh tahan cai, kakuatan kantong tiasa didamel numutkeun syarat pelanggan salah sahiji genep lapisan, percetakan sareng integrasi kantong. Op ...
    Maca deui
  • Indonesia International Packing Exhibition

    Pameran Packing Internasional Indonésia

    Unggal tindakan Hongbang pinuh ku panén. Dina paméran Internasional di Indonésia, Hongbang kaluar deui. Éta suksés lengkep sareng diwawancara dina acara TV lokal. Dina pameran ieu, urang sakali deui nunjukkeun sumanget Hongbang - persatuan, positip, str ...
    Maca deui
  • Hong Kong International Printing and Packaging Exhibition

    Pameran Percetakan sareng Bungkusan Internasional Hong Kong

    Pameran Percetakan Internasional sareng Pakét Hong Kong Internasional ka-7 mangrupikeun platform bisnis mandeg anu bergengsi sareng langka pikeun industri. Éta parantos janten jembatan sareng hub anu penting pikeun ngahubungkeun panyadia jasa percetakan sareng bungkusan sareng pabrikan global, panyayogi jasa ...
    Maca deui