Pameran Percetakan sareng Bungkusan Internasional Hong Kong

Pameran Percetakan Internasional sareng Pakét Hong Kong Internasional ka-7 mangrupikeun platform bisnis mandeg anu bergengsi sareng langka pikeun industri. Éta parantos janten jembatan sareng hub anu penting pikeun ngahubungkeun panyadia jasa percetakan sareng bungkusan sareng pabrik global, panyayogi jasa sareng padagang. Di dieu, paméré bakal nyayogikeun rupa-rupa solusi percetakan sareng bungkusan, bahan sareng alat pangénggalna, ogé jasa logistik, sareng sajabana pikeun nyayogikeun pembeli ti sagala rupa lapisan masarakat kedah percetakan sareng bungkus jasa pikeun nyayogikeun seueur pilihan solusi, pikeun ngabantosan perusahaan pikeun ningkatkeun gambar sareng pesona produk, sahingga ningkatkeun daya saing produk.

Pameran anu ditampi ku industri, sabab tiasa ditingali tina paningkatan anu tetep dina jumlah paméré sareng pembeli. Ti saprak 2011, pameran éta narik langkung ti 320 peserta pameran ti 8 nagara sareng daérah, kalebet Hong Kong, Daratan Cina, Jérman, Koréa, Pilipina, Singapura, Thailand sareng Taiwan, ngalambangkeun paningkatan 22,8%. Kalayan bantosan platform perdagangan sareng promosi praktis pudong internasional ieu, peserta pameran ngahontal palanggan tungtung, agén percetakan, penerbit, pabrik, percetakan sareng perusahaan jasa bungkusan, pangecér, desainer sareng perusahaan produksi dina industri anu béda. Jumlah pembeli anu hadir taun kamari langkung ti 11,000, paningkatan 6,4%, sareng asalna ti 109 nagara sareng daérah.

Bungkus Hongbang sakali deui kaluar, nyanghareup ka dunya, nyanghareup ka sadayana. Ngan ukur pikeun nyayogikeun anjeun jasa paling propésional sareng produk kualitas luhur. Produk kami kalebet bahan pangan, bahan kimia sapopoé, farmasi, agrokimia, éléktronika, bahan bangunan sareng lapangan sanésna. Didedikasikan pikeun kontrol kualitas ketat sareng layanan palanggan anu bijaksana, anggota staf anu berpengalaman kami salawasna sayogi pikeun ngabahas syarat anjeun sareng mastikeun kapuasan anjeun. Naha pesenan anjeun alit atanapi ageung, saderhana atanapi rumit, punten tong ragu-ragu ngahubungi kami. Pelayanan anu saé sareng kualitas anu puas sok aya sareng anjeun.

a
e
i
p
o
r
t
u
w

Pos waktos: Nov-06-2020