Pameran Packing Internasional Indonésia

Unggal tindakan Hongbang pinuh ku panén. Dina paméran Internasional di Indonésia, Hongbang kaluar deui. Éta suksés lengkep sareng diwawancara dina acara TV lokal. Dina paméran ieu, urang sakali deui nunjukkeun sumanget Hongbang - persatuan, positip, perjuangan keras. Unggal waktos komunikasi sareng konsumén tiasa dikenal ku konsumén. Unggal perjalanan nunjukkeun gaya hongbang.

Ieu tim kami anu saé, terhormat, rajin.

Mimiti, pageuh kana cita-cita sareng kayakinan anjeun. Iman mangrupikeun kakuatan panggerak sadaya padamelan, mangrupikeun pitunjuk, nyaéta suar. Ngan lamun urang ngagaduhan arah anu jelas, urang tiasa dianggo épisién.

Kadua, urang kedah diajar rajin sareng ningkatkeun kualitas urang teras-terasan. Urang kedah ngalengkepan pipikiran sareng téori ilmiah, leres ngartos trend pangwangunan sosial, netepkeun pandangan dunya anu leres, pandangan hirup sareng nilai, sareng ngembangkeun kabiasaan diajar sapanjang hirup. Urang kedah teras-terasan netepkeun ideu anyar, diajar élmu anyar sareng ngawasa kamampuan énggal, supados nyumbang hikmah sareng hikmah urang pikeun kamekaran sareng kamekaran Hongbang.

Katilu, salaku anggota bungkus Hongbang, urang kedah maju sareng kedah wani ngainovasi. Unggal waktos inovasi hongbang, éta kedah taat kana ideu gawé anu purwakarta sareng inovatif, raket ngahijikeun sarat atasan sareng karakteristik The Times sareng kanyataan, sareng ngalaksanakeun padamelanana sacara kreatif. Urang kedah pinuh ku sumanget sareng vitalitas. Salaku kakuatan seger sareng komando Hongbang, urang kedah damel kalayan gairah sareng hirup bagja.

Réréncangan, hayu urang damel babarengan, tuang kembang idéal ku kesang, ninun pelangi idéal ku dua leungeun, kumpulkeun kakuatan sadaya jalma, ngahiji janten hiji, damel sacara kuat, sareng nyerat bab anu megah dina sajarah hébat Prestasi Hongbang dina pangwangunan!


Pos waktos: Nov-06-2020