Prospek pangwangunan kantong kertas kraft

Kantong kertas kraft didasarkeun kana kertas pulp kai, warna dibagi kana kertas kraft bodas sareng kertas kraft konéng, tiasa nganggo bahan PP dina kertas sareng lapisan pilem, pangaruh tahan cai, kakuatan kantong tiasa didamel numutkeun syarat pelanggan salah sahiji genep lapisan, percetakan sareng integrasi kantong. Metoda sealing kabuka sareng handap dibagi kana segel panas, segel kertas sareng danau handapeun.

"Kantong kertas Kraft" nyaéta kantong anu didamel tina bahan komposit. Kusabab ciri panyalindungan lingkungan anu henteu toksik, henteu raoseun sareng lingkungan tina bahan produksi kantong kertas kraft, "kantong kertas kraft" parantos janten produk perlindungan lingkungan anu dikenal sacara internasional bari nyugemakeun konsumsi héjo masarakat. "Kantong kertas kraft" tiasa ditingali dimana-mana di mal balanja utama sareng supermarket di bumi sareng luar negeri. Anjeunna ibarat prajurit alit, ngiringan urang dina kahirupan sadidinten sareng ngabantosan urang ngabagi beban kahirupan.

Hikmah konvensional yén jalma ngan ukur tiasa mésér saloba barang anu tiasa dibabawa ku aranjeunna parantos hancur ku munculna kantong komposit kertas kraft, anu parantos ngeureunkeun seueur pembeli tina hariwang perkawis naon anu aranjeunna teu tiasa nyandak ngarusak dinten balanja na. Upami lahirna kantong komposit kertas kraft ngamajukeun pamekaran industri ritel, panginten aya kaleuleuwihanaan, tapi sahenteuna éta ngungkabkeun hiji fenomena pikeun bisnis, nyaéta dina pangalaman balanja palanggan parantos janten gelar paling santai, merenah, nyaman sateuacanna, kantun teu tiasa ngaduga sabaraha hal anu bakal dipésér ku konsumen. Justru kusabab ieu, nyababkeun jalma-jalma engké pikeun merhatoskeun pangalaman balanja konsumén, sareng ngamajukeun pamekaran karanjang balanja sareng keranjang di supermarket engké.

Dina satengah abad salajengna, pamekaran kantong balanja kertas kraft ayaan tuah. Ngaronjatkeun kualitas matérial parantos ningkatkeun kapasitas ngirut sareng ngajantenkeun tampilan na langkung saé. Pabrikan parantos nyetak sagala jinis mérek dagang sareng pola anu indah dina kantong kertas sareng lebet ka toko-toko sareng toko-toko di jalan komérsial. Dugi ka pertengahan abad ka-20, munculna kantong balanja palastik janten révolusi utama dina sajarah kantong balanja. Kantong balanja plastik ku harga anu murah, kualitas padet, kaunggulan ipis sareng ringan sakali pemandangan teu aya watesna kraft paper compound bag cast shade. Ti saprak éta, kantong plastik janten pilihan hirup mimiti jalma, sabuk sapi laun "garis kadua". Tungtungna, kantong kertas kraft ngan ukur tiasa dianggo dina sajumlah leutik buku, pakean, sareng produk vidéo dina nami "lingkungan", "alami" sareng "nostalgia".


Pos waktos: Jan-28-2021