Kantong bungkusan kertas

  • Kraft Paper bag for Coffee and Tea packaging

    Kantong Kertas Kraft kanggo bungkus Kopi sareng Teh

    Nalika jalma langkung merhatoskeun panyalindungan lingkungan, bahan bungkus ramah Eco dihasilkeun. Bungkusan biodegradable utamina ngandelkeun kana kemasan anu didamel tina bahan sapertos kertas, asam laktat poli, sareng bahan dumasar-bio anu tiasa diuraikan ku organisme alami. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, tèh atanapi bungkus kopi. Kraft Paper Bag Material: Brown Kraft Paper, White Kraft Paper, Duplex Board, Special Paper, atanapi Custom Paper Colour: CMYK / Pan ...
  • White Paper bag of Flat bottom pouch

    Kantong Kertas Bodas kantong handap Datar

    Nalika jalma langkung merhatoskeun panyalindungan lingkungan, bahan bungkus ramah Eco dihasilkeun. Bungkusan biodegradable utamina ngandelkeun kana kemasan anu didamel tina bahan sapertos kertas, asam laktat poli, sareng bahan dumasar-bio anu tiasa diuraikan ku organisme alami. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, tèh atanapi bungkus kopi. Kantong Kertas Bodas nganggo jandela Bahan: Brown Kraft Paper, White Kraft Paper, Duplex Board, Special Paper, atanapi Custom Paper Col ...