Produk

  • Food Vacuum Seal Roll 10″ X 50′- 2 count

    Gulungan Seal Vakum Dahareun 10 ″ X 50′- 2 cacah

    Fitur: 1. Ngagunakeun bahan Premium Pa / PE sareng alat téknis canggih. Bahan baku PA / PE: Téknologi tilu-buktina batang tina 5 lapis kandel jangka panjang komprési panyimpenan jangka panjang, lapisan nilon tengah (PA) nyegah hawa sareng cai tiis tina nyusup kana kantong komprési. Bahan lemes nilon tahan bantalan: Kakuatan tarik sareng kakuatan compressive nilon robih ku suhu sareng tiasa didinginkan sareng beku, sareng tahan suhu anu kuat. 2. Patuh kana ...
  • Flat bottom bag

    Kantong handap datar

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu luhur, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang paking ku gusset gaya datar karton. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Flat Bottom Bag mantap laminasi kuat nyayogikeun optimal pikeun mandiri anu sampurna ...
  • Flat Bottom & Stand Up Bag

    Datar Handap & Ngadeg Kantong

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, The Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu luhur, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang paking ku gusset gaya datar karton. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Flat Bottom & Stand Up Bag Mantel laminasi kuat nyayogikeun kaku anu optimal pikeun sampurna ...
  • Kraft Paper Flat bottom bag

    Kraft Kertas Kantong handap

    Ngagabungkeun fitur anu pangsaéna tina Quad Seal sareng Stand Up Pouch, Kraft Paper Flat Bottom Bag (ogé katelah Box Pouch) ngagaduhan banding anu tinggi, bari ngamaksimalkeun duanana rak sareng ruang pengemasan ku gusset gaya karton handap datar. Kantong Handap Datar ngamungkinkeun keusikan luhur anu gampang sareng cocog sareng sababaraha rupa aplikasi pasar, ti kadaharan ti laut, kopi, sareng muesli, dugi ka produk piaraan sareng produk hortikultura. Fitur tina Kraft Paper Datar Handap Kantong laminasi anu kuat nyayogikeun kaku pikeun optimal ...
  • Custom Printed Plastic Poly Film Roll

    Custom Dicetak Plastik Poli Gulung

    HONGBANG parantos ngadistribusikaeun produk pilem plastik palapis gulung khusus anu dicetak ka palanggan di Éropah sareng Amérika langkung ti 20 taun. Éta nyayogikeun seueur rupa-rupa pilem palapis panghalang palapis. Kaseueuran produk pilem dianggo pikeun aplikasi bungkusan tuangeun sareng sésana angkat ka aplikasi khusus. Kami nyayogikeun solusi pikeun sajumlah liar aplikasi pilem panghalang. Jumlah konfigurasi anu mungkin pikeun pilem multi-lapisan urang sacara sakedik henteu wates. Naha ...
  • Custom Printed Plastic Film Rolls Printing for Auto packing

    Custom Dicitak Pilem Plastik Gulungan Nyetak pikeun pakét Otomatis

    HONGBANG parantos ngadistribusikaeun produk pilem plastik palapis gulung khusus anu dicetak ka palanggan di Éropah sareng Amérika langkung ti 20 taun. Éta nyayogikeun seueur rupa-rupa pilem palapis panghalang palapis. Kaseueuran produk pilem dianggo pikeun aplikasi bungkusan tuangeun sareng sésana angkat ka aplikasi khusus. Kami nyayogikeun solusi pikeun sajumlah liar aplikasi pilem panghalang. Jumlah konfigurasi anu mungkin pikeun pilem multi-lapisan urang sacara sakedik henteu wates. Naha ...
  • Face mask packaging of plastic bags

    Bungkus topéng raray tina kantong plastik

    Ayeuna, pikeun ngaminimalkeun virus janten masalah anu paling penting, janten pabrik urang ngiringan perang sareng dunya. Kami nyayogikeun bungkus topéng pameunteu tina kantong plastik kalayan logo, anu ngajagaan masker pameunteu anjeun tina sagala karusakan anu mungkin sareng manjangkeun waktos panyimpenan. Kantong palastikna ngagaduhan ritsleting atanapi pita perekat diri di luhur. Ieu ngajantenkeun masker wajah langkung merenah sareng ramah-pangguna. Bungkus kalebet 1-20 atanapi langkung topeng pameunteu. Kami ngahasilkeun kantong bungkus topéng nganggo sareng tiasa dianggo deui ...
  • Air Column Bag

    Kantong Kolom Udara

    Kantong Kolom Udara kanggo panggunaan Produk Subur sareng ngajantenkeun bebas karusakan Lebar konvensional tina gulungan kolom udara nyaéta 2 cm, 3 cm Langkung lega kolom hawa, pangaruhna langkung hadé. Tapi anu paling sering dianggo nyaéta lébar kolom 3 cm. Kandel ogé ngagaduhan 7um, anu langkung kandel langkung kuat ngagaduhan pelindung anu langkung saé. Upami anjeun peryogi kustomisasi, mangga ngahubungan kami pikeun diskusi. Éta ogé tiasa janten luh atanapi diteureuy, bakal ngepak barang anu rentan, sapertos karajinan kaca, pangiriman ekspres, anggur beureum, porselen, alat presisi, jst.
  • Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kraft paper stand up pouch paper stand up pouch mangrupikeun gaya bungkus pasar anu paling populér kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, bungkus téh atanapi kopi. Sipat tina nangtung kantong kantong s ...
  • Pet food bag

    Kantong dahareun piaraan

    Kantong nangtung Plastik mangrupikeun gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, teh atanapi kopi, katuangan Anjing, bungkus dahareun Piaraan. Sipat bungkus dahareun Piaraan The ...
  • Mobile phone accessories bag

    Kantong aksésoris hapé

    Kantong ziplock nangtung mangrupikeun gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, teh atanapi kopi, katuangan Anjing, katuangan Piaraan, sareng bungkus aksesoris telepon. Properti ...
  • Spout pouches

    Kantong spout

    Kantong spout Kauntungan tina Spout Pouches The spout pouch mangrupikeun inovasi modeu paking anu desain khusus pikeun produk basis cair. Alesan anu janten pengakuan tina kantong spouted ieu nyaéta desain ramah pangguna na anu pas pikeun nyimpen cairan, bahan pasty atanapi bahan leueur . Di sagigireun éta, dibandingkeun PET atanapi gelas botol normal, kantong spouted langkung gampang diangkut sareng sampurna pikeun rak ritel. Utamana dianggo pikeun produk sapertos nyeuseuh layar stasiun bénsin, jeli orok, f cair ...
12 Teras> >> Halaman 1/2