Gulung Pilem

  • Custom Printed Plastic Poly Film Roll

    Custom Dicetak Plastik Poli Gulung

    HONGBANG parantos ngadistribusikaeun produk pilem plastik palapis gulung khusus anu dicetak ka palanggan di Éropah sareng Amérika langkung ti 20 taun. Éta nyayogikeun seueur rupa-rupa pilem palapis panghalang palapis. Kaseueuran produk pilem dianggo pikeun aplikasi bungkusan tuangeun sareng sésana angkat ka aplikasi khusus. Kami nyayogikeun solusi pikeun sajumlah liar aplikasi pilem panghalang. Jumlah konfigurasi anu mungkin pikeun pilem multi-lapisan urang sacara sakedik henteu wates. Naha ...
  • Custom Printed Plastic Film Rolls Printing for Auto packing

    Custom Dicitak Pilem Plastik Gulungan Nyetak pikeun pakét Otomatis

    HONGBANG parantos ngadistribusikaeun produk pilem plastik palapis gulung khusus anu dicetak ka palanggan di Éropah sareng Amérika langkung ti 20 taun. Éta nyayogikeun seueur rupa-rupa pilem palapis panghalang palapis. Kaseueuran produk pilem dianggo pikeun aplikasi bungkusan tuangeun sareng sésana angkat ka aplikasi khusus. Kami nyayogikeun solusi pikeun sajumlah liar aplikasi pilem panghalang. Jumlah konfigurasi anu mungkin pikeun pilem multi-lapisan urang sacara sakedik henteu wates. Naha ...