Spout Pouch-C

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kantong gudang susu

Fitur Produk:

Tamper jelas & aman luhur cimata-jauh ku segel dobel pikeun henteu tumpahan

Ganda disegel sisi samping pikeun kakuatan

Dijieunna tina poliétilén aman pangan (PE)

Dirancang ku zipper ganda pikeun segel anu aman

Gusset handap pikeun ngamungkinkeun ékspansi

Tulis dina tab di luhur daérah eusian pikeun ngaleungitkeun résiko corétan sareng kontaminasi susu

Handout tuang spout ngamungkinkeun gampang mindahkeun susu

Dispenser bungkus jaringan pikeun aksés gampang sareng panyimpenan

Pra-disterilkeun

Gampang dituang

BPA sareng BPS gratis

Pedoman panyimpenan susu kaasup

Pompa langsung kana kantong (kalayan kantong Panyimpenan Payudara urang anu ngagaduhan kembang bodas sareng ungu sareng garis bodas diluhureun logo)

 

Upami disimpen dina freezer: Ngalenyepan susu beku dina kulkas. Sakali dicairkan, taliti tuang susu tina kantong panyimpenan kana handapeun tuangeun kanggo pemanasan.

Upami disimpen dina kulkas: Ati-ati tuang susu tina kantong panyimpenan kana botol tuang kanggo pemanasan. Piceun sésana wae.

Pitunjuk panyimpenan (kanggo rujukan waé):

Lokasi panyimpenan Suhu neundeun Lokasi panyimpenan
Suhu kamar 25 ℃ (77 ° F) 4-6 poé
Kulkas 0 ℃ dugi ka 4 ℃ (33.8 ºF dugi ka 39.2 ºF) 3-5 dinten
Kulkas jero -20 ℃ (-4 ºF) 6 bulan atanapi langkung

 

1. Alangan anu hadé ngalawan Uap, oksigén, puncturing sareng sinar cahaya; Hébat pikeun nyegah kabocoran.

2. Lumaku pikeun bungkus vakum.

3. Kantong tiasa didamel tina bahan anu béda pikeun pakét pikeun béda

produk: Bahan laminasi BOPP / CPP / NY / PET / PA / AL / PE / LDPE;

4. Kantong spout cocog pikeun ngeusian manual atanapi otomatis;

5. Hingga 10 warna percetakan gravure, kalayan percetakan jelas pangaruh.

6. Pilihan: sareng pusat atanapi spout sisi;

7. Rupa-rupa warna, ukuran sareng desain numutkeun syarat konsumén '.

8. Palayanan propésional;

9. Sampel gratis kanggo kantong spout;

10. épék nyetak réalistis & meriah mantuan ningkatkeun gambar na kamampuan kompetisi produk anjeun

11. Raos raoseun pikeun ngabuktikeun kualitas luhur bahan baku urang sareng mastikeun stabil anu luhur sareng fitur bungkusanna   


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami