Spout Kantong

  • Spout pouches

    Kantong spout

    Kantong spout Kauntungan tina Spout Pouches The spout pouch mangrupikeun inovasi modeu paking anu desain khusus pikeun produk basis cair. Alesan anu janten pengakuan tina kantong spouted ieu nyaéta desain ramah pangguna na anu pas pikeun nyimpen cairan, bahan pasty atanapi bahan leueur . Di sagigireun éta, dibandingkeun PET atanapi gelas botol normal, kantong spouted langkung gampang diangkut sareng sampurna pikeun rak ritel. Utamana dianggo pikeun produk sapertos nyeuseuh layar stasiun bénsin, jeli orok, f cair ...
  • Spout pouches-B

    Kantong cucuk-B

    Kantong spout Kauntungan tina Spout Pouches The spout pouch mangrupikeun inovasi modeu paking anu desain khusus pikeun produk basis cair. Alesan anu janten pengakuan tina kantong spouted ieu nyaéta desain ramah pangguna na anu pas pikeun nyimpen cairan, bahan pasty atanapi bahan leueur . Di sagigireun éta, dibandingkeun PET atanapi gelas botol normal, kantong spouted langkung gampang diangkut sareng sampurna pikeun rak ritel. Utamana dianggo pikeun produk sapertos nyeuseuh layar stasiun bénsin, jeli orok, f cair ...
  • Spout Pouch-C

    Spout Pouch-C

    Kantong panyimpenan susu payudara Fitur Produk: Tamper jelas & aman di luhur soca-jauh sareng segel dobel pikeun henteu tumpahan Lapisan sisi dua Disegel pikeun kakuatan Dijieunna tina poliétilén aman (PE) Dirancang ku tilepan ganda pikeun segel aman Tulis dina tab di luhur daérah eusian pikeun ngaleungitkeun résiko corétan sareng kontaminasi susu Handy pour spout ngamungkinkeun gampang mindahkeun susu Tissue pack dispenser pikeun aksés gampang sareng panyimpenan Pra-disterilisasi Gampang pikeun ...