Kantong spout

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kantong spout

Kauntungannana Spout Pouches

Kantong spout mangrupikeun inovasi modeu pengepakan anu desain khusus pikeun produk basis cair. Alesan balik pangakuan tina kantong spouted ieu nyaéta desain ramah pangguna na anu pas pikeun nyimpen cairan, pasty atanapi bahan massal leueur. Di sagigireun éta, dibandingkeun PET atanapi gelas botol normal, kantong spouted langkung gampang diangkut sareng sampurna pikeun rak ritel. Utamana dianggo pikeun produk sapertos nyeuseuh layar pom bénsin, jeli orok, kadaharan cair, inuman tiis sareng jamban sareng sajabina.

Kantong spouted tiasa ditutup deui sareng dihasilkeun ku spout las sareng cap. Spout ieu tiasa direkayasa pikeun kontrol tumpahan, genah sareng kaamanan maka cocog pikeun kisaran cair produk sapertos inuman, saos atanapi agen pembersih. Ukuran sareng bentukna tiasa disayogikeun sakumaha peryogi sareng sarat ti klien.

Pack Smart ogé nyayogikeun kantong spouted anu kalebet fit sareng panutupan numutkeun spésifikasi rupa-rupa produk.

Desain sareng ngaropea

Ieu HONGBANG Packaging. Kami nyayogikeun sababaraha solusi bungkus tuang tuang kanggo kabutuhan sareng aplikasi anu béda-béda. Béjakeun yén kabutuhan anjeun kami bakal nyumponan sagala jinis kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.

Fitur sareng Opiont

 

 Vivi Percetakan, herang atanapi matte réngsé

 Rentang Spout sareng Caps

 Pakem (Disesuaikan)

 Kiyeu cimata

 Buleud Pojok

 Wangun Husus

 Ngadeg atanapi rata

 

Struktur Umum (Bahan) tina Poutches Spouted

Lapisan luar: Ngidinan nyetak grafis pikeun lumangsung, mawa iklan anu komunikasi pesen mérek sareng pikaresepeun pikeun konsumén.

Lapisan Tengah:  Leakproof, sareng Bertindak salaku panghalang pelindung pikeun mastikeun yén eusi kantongna tetep aman sareng seger.

Lapisan Batin: Lapisan anu paling penting diantara anu tilu. Lapisan ieu biasana disatujuan FDA pikeun mastikeun yén tuangeun aman nalika kontak sareng bungkusna. Éta ogé tiasa diégél panas pikeun mastikeun konsumén yén kantongna henteu acan dirusak.

 

Aplikasi (Industri)

 Inuman

 Produk Pasty sareng Cairan

 Produk Bumi sareng Taman

 Produk Kaséhatan sareng Kacantikan

 Farmasi

 Bungkus industri & Lain-lain

Kustomisasi Hayu urang Kéngingkeun Kontak

Spout Pouch (1)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami