Kraft Paper Stand Up Pouch

Pedaran pondok:


Detil Produk

Kertas Kraft nangtung dina kantong

kantong kertas nangtung nyaéta gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, bungkus téh atanapi kopi. Sipat tina kantong naék
pouch stand up didamel tina sababaraha lapisan bahan panghalang anu tiasa diklasifikasikeun kana 3 kelompok utama, anu tiasa sasarengan nyayogikeun kantong sareng ciri tahan tahan tusukan. 3 kelompok ieu nyaéta:
lapisan luar: ngamungkinkeun nyetak grafis pikeun lumangsung, mawa iklan anu komunikasi pesen mérek sareng pikaresepeun pikeun konsumén.
lapisan tengah: polah salaku panghalang pelindung pikeun mastikeun yén eusi kantongna tetep aman sareng seger.
lapisan jero: lapisan anu paling penting diantara anu tilu. Lapisan ieu biasana fda disatujuan pikeun mastikeun yén tuangeun aman nalika kontak sareng bungkusna. Éta ogé tiasa diégél panas pikeun mastikeun konsumén yén kantongna henteu acan dirusak.
kantong nangtung ogé ngamungkinkeun fitur anu tiasa disaluyukeun sapertos ritsleting, liang luhur, kiyeu luh sareng corétan pikeun ningkatkeun kasalametan kinerja sareng kualitas luhur bakal janten prinsip munggaran urang. Sadaya produk kami didamel ku bahan bahan kadaharan anu hartosna pilem anu kami anggo, tinta sareng garis produksi mangrupikeun kaamanan 100% kanggo unggal budak anu déwasa. Salajengna, kami ketat ku kualitas anu hartosna kasabaran nol pikeun bentuk kompromi anu nunjukkeun konstruksi anu kuat, sesak udara sareng percetakan anu jelas. Pakét pertandingan anu hipu sareng sampurna sareng paménta konsumén bakal salawasna janten tujuan urang.
fitur tina kantong nangtung

bau bukti buktina lampu

tahan cai

kabocoran buktina jandela avaliable outdoor vivi friendly design bahan bahan bahannana tiasa dianggo deui

beurat enteng sareng portabilitas teu aya balancing game gampang nangtung

bpa, lead, pvc, desain bébas phthalate sareng ngarobih
ieu bungkusan hongbang. Kami nyayogikeun sababaraha solusi bungkusan tuangeun pikeun kabutuhan sareng aplikasi anu béda. Pabrik kami nampi sagala jinis produk khusus. Kami tiasa ngadamel produk anjeun penampilan anu béda sapertos permukaan matte, permukaan gloss atanapi nunjukkeun aranjeunna sasarengan dina bungkusna. Wartoskeun ka kami sarat anjeun kami bakal minuhan sagala jinis kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.
jasa sareng garansi kami gaduh tim layanan palanggan anu propésional pikeun ngawalon sareng ngarobih patarosan dina 24 jam. Masing-masing kasus bakal ngagaduhan jalma khusus pikeun mastikeun desain, kuantitas, kualitas sareng tanggal pangiriman anu cocog sareng sarat. Kami resep nyayogikeun jasa pangsaéna sareng masihan pangrojong pikeun palanggan.

Kraft Paper Stand Up Pouch (1) Kraft Paper Stand Up Pouch (2) Kraft Paper Stand Up Pouch (3)


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami