Ngadeg kantong

  • Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kraft Paper Stand Up Pouch

    Kraft paper stand up pouch paper stand up pouch mangrupikeun gaya bungkus pasar anu paling populér kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, bungkus téh atanapi kopi. Sipat tina nangtung kantong kantong s ...
  • Pet food bag

    Kantong dahareun piaraan

    Kantong nangtung Plastik mangrupikeun gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, teh atanapi kopi, katuangan Anjing, bungkus dahareun Piaraan. Sipat bungkus dahareun Piaraan The ...
  • Mobile phone accessories bag

    Kantong aksésoris hapé

    Kantong ziplock nangtung mangrupikeun gaya bungkusan paling populér di pasar kusabab bentuk bungkus ieu serbaguna sareng praktis ogé pikaresepeun. Sakumaha namina nunjukkeun, kantong ieu tiasa nangtung dina unggal permukaan anu heuras. Éta ngagaduhan kamampuan tampilan rak anu hébat sareng aranjeunna tiasa ngaminimalkeun kabutuhan gudang sareng ngamaksimalkeun rohangan rak. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, bumbu, perhiasan, teh atanapi kopi, katuangan Anjing, katuangan Piaraan, sareng bungkus aksesoris telepon. Properti ...