Kantong Kertas Bodas kantong handap Datar

Pedaran pondok:


Detil Produk

Nalika jalma langkung merhatoskeun panyalindungan lingkungan, bahan bungkus ramah Eco dihasilkeun. Bungkusan biodegradable utamina ngandelkeun kana kemasan anu didamel tina bahan sapertos kertas, asam laktat poli, sareng bahan dumasar-bio anu tiasa diuraikan ku organisme alami. Biasana, kantong nangtung biasana dianggo dina camilan, tèh atanapi bungkus kopi.

 

 Kantong Kertas Bodas nganggo jandéla

  • Bahan: Brown Kraft Paper, White Kraft Paper, Duplex Board, Special Paper, atanapi Custom Paper
  • Warna: CMYK / Pantone Color
  • Ukuran: Disaluyukeun dumasar kana pamundut anjeun
  • Kandel: 50; 80 gsm
  • Metode Nyetak: Percetakan Gravure / Percetakan offset

 

Sisi kertas Kraft gusset sareng Stand Up Pouch didamel tina sababaraha lapisan bahan panghalang anu tiasa diklasifikasikeun janten 3 kelompok utama, anu sasarengan nyayogikeun kantong sareng ciri tahan tahan tusukan. 3 kelompok ieu nyaéta:

Lapisan luar: Ngidinan nyetak grafis pikeun lumangsung, mawa iklan anu komunikasi pesen mérek sareng pikaresepeun pikeun konsumén.

Lapisan Tengah: Tumindak salaku panghalang pelindung pikeun mastikeun yén eusi kantongna tetep aman sareng seger.

Lapisan Batin: Lapisan anu paling penting diantara anu tilu. Lapisan ieu biasana disatujuan FDA pikeun mastikeun yén tuangeun aman nalika kontak sareng bungkusna. Éta ogé tiasa diégél panas pikeun mastikeun konsumén yén kantongna henteu acan dirusak.

Kraft Paper Stand Up Pouch ogé ngamungkinkeun fitur anu tiasa disesuaikan sapertos ritsleting, liang luhur, kiyeu luh sareng jandéla pikeun ningkatkeun kinerja

 

Kasalametan sareng kualitas luhur

 bakal janten prinsip munggaran urang. Sadaya produk kami didamel ku bahan bahan kadaharan anu hartosna pilem anu kami anggo, tinta sareng garis produksi mangrupikeun kaamanan 100% kanggo unggal budak anu déwasa. Salajengna, kami ketat ku kualitas anu hartosna kasabaran nol pikeun bentuk kompromi anu nunjukkeun konstruksi anu kuat, sesak udara sareng percetakan anu jelas. Pakét pertandingan anu hipu sareng sampurna sareng paménta konsumén bakal salawasna janten tujuan urang.

Desain sareng ngaropea

Ieu HONGBANG Packaging. Kami nyayogikeun sababaraha solusi bungkus tuang tuang kanggo kabutuhan sareng aplikasi anu béda. Wartoskeun ka kami sarat anjeun kami bakal minuhan sagala jinis kabutuhan. Kami henteu ngembangkeun produk sareng nyobian ngajalankeun anjeun ka arah éta; urang ngupingkeun kabutuhan anjeun sareng inovasi insinyur anu bakal méréskeun tantangan bungkusan anjeun.

JASA JAMINAN JAMINAN

Kami gaduh tim layanan palanggan anu propésional pikeun ngawalon sareng ngarobih patarosan dina 24 jam. Masing-masing kasus bakal ngagaduhan jalma khusus pikeun mastikeun desain, kuantitas, kualitas sareng tanggal pangiriman anu cocog sareng sarat. Kami resep nyayogikeun jasa pangsaéna sareng masihan pangrojong pikeun palanggan. 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami